Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στα Τρίκαλα χθες


Ο ειδικός σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά  ήταν ο κεντρικός ομιλητής ημερίδας που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων στο "ΑΡΜΟΝΙΑ"






Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του στην αίθουσα, σύσσωμο το Προεδρείο της ΝΟΔΕ Τρικάλων, ο Βουλευτής του κόμματος Θεόδωρος Σκρέκας, οι 7 «μνηστήρες» του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Νίκος Σακκάς, Απόστολος Τσαντίλας, Κώστας Τσουρβάκας, Ηλίας Βλαχογιάννης, Μιχάλης Ταμήλος, Κώστας Σκρέκας και Χρήστος Μαγειρίας, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Κουτσονάσιο, οι πρώην Δήμαρχοι Καλαμπάκας Βύρων Μπουτίνας και Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των Δήμων του Νομού Τρικάλων.



Στην ομιλία του ο  κ. Λαζαρίδης  τόνισε πως «η Ν.Δ επιδιώκει την αυτοδυναμία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές , δεν είμαστε ίδιοι με το ΠαΣοΚ δεν λέμε ψέματα πως λεφτά υπάρχουν ή ότι θα μοιράσουμε χρήματα. Μην παρασέρνεστε στα σενάρια συγκυβέρνησης. Ως πρώτο κόμμα έχουμε το πλεονέκτημα των 50 εδρών κάτι που είναι βολικό για εμάς άλλα δεν είναι εθνικά υπεύθυνο. Φοβούνται πως με την αυτοδυναμία ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει ανατροπές στα κρίσιμα ζητήματα».




Στην συνέχεια, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε σχεδόν σε όλες της ερωτήσεις χωρίς να μακρηγορήσει με σαφήνεια σε μια σειρά θεμάτων που τέθηκαν για τους τομείς της Παιδείας, της Αγροτικής Πολιτικής και της καθημερινότητας των πολιτών όπως οι περικοπές των μισθών και των συντάξεων.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου