Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΣΙΝΕΑΚ: ΖΟΥΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή τη Κυριακή σε δυο προβολές 11.30 πρωί και στις 17.30 απόγευμα στη αίθουσα  του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου, την  μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων ΖΟΥΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ






Γενική είσοδος 4 ευρώ.
Ετήσια κάρτα για όλες τις ταινίες 20 ευρώ

Μια απολαυστική κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένη από το απόλυτο λογοτεχνικό αριστούργημα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Η θρυλική ιστορία αγάπης μεταξύ του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας συναντά την πλέον ανατρεπτική εκδοχή της στο «Ζουμπαίος & Ιουλιέτα», μια αναπάντεχη CGI animated παραγωγή, γεμάτη δράση, ανατροπές, συναίσθημα, αλλά και γενναίες δόσεις χιούμορ, με πρωταγωνιστές τα πιο αξιαγάπητα γύψινα ξωτικά κήπου που είδατε ποτέ!
Μια ταινία γεμάτη κλασικές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του Σερ Έλτον Τζον, με συμμετοχές-έκπληξη από τη Nelly Furtado και την Lady Gaga. Σκηνοθετεί ο Κέλι Άσμπερι («Spirit – Το Άγριο Άλογο», «Σρεκ 2»), ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι Τζέιμς ΜακΑβόι, ‘Εμιλι Μπλαντ, Μάικλ Κέιν, Μάγκι Σμιθ, Τζέισον Στέιθαμ, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζούλι Γουόλτερς, Άσλεϊ Τζένσεν και Ματ Λούκας.

Δύο γειτονικοί κήποι - δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα! Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!


Παράλληλα οργανώνεται  και η «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις προβολές του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2011-2012. Πληροφορίες-εγγραφές τις ώρες των προβολών στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20000.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ (ΣΙΝΕΑΚ) 2011-12

•    4/12 &11/12 ΖΟΥΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)   83 λεπτά
•    18/12  & 26/12 Η ΤΙΝΚΕΡΜΠΕΛ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΟΔΙΑΣΩΣΗ (κιν. σχέδια-μεταγλ.) 78΄
•    2/1 &  8/1  ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 96 λεπτά
•    15/1 & 22/1 RANGO  (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 107 λεπτά
•    29/1 & 5/2 HOP (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 95 λεπτά 
•    12/2 & 19/2  ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ (κιν. σχέδια-μεταγλ.) 77΄
•    26/2 & 4/3   Ο ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ  (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη) 103 λεπτά
•    11/3 & 18/3 ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ  (κινούμενα σχέδια-μεταγλωττισμένη)   80 λεπτά


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου