Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση στα Τρίκαλα για την Ποντιακή διατροφή και κουζίνα από την Εύξεινο Λέσχη


Η Εύξεινος Λέσχη Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, διοργάνωσε παρουσίαση της Ποντιακής διατροφής και κουζίνας .









Η εκδήλωση έλαβε χώρα την  Κυριακή 11 Δεκεμβρίου  στην αίθουσα «Αίγλη», στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον».


Ο Βιολόγος-Χημικός, αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Βιολογίας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  Θωμάς Σαββίδης, μίλησε στους παρευρισκομένους για τη Ποντιακή διατροφή.

Ποντιακά εδέσματα  μαγείρεψε και  παρουσίασε η κυρία Ελένη Βασιλειάδου.
Οι καλεσμένοι γεύτηκαν τις δημιουργίες της κυρίας Βασιλειάδου κι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις γευστικές ιδιαιτερότητες της Ποντιακής κουζίνας αλλά και να προμηθευτούν Ποντιακά εδέσματα από την έκθεση προϊόντων που είχε στηθεί.


Ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κος Αποστολίδης Κοσμάς, ευχαριστεί εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Για το ΔΣ
Λένα Σαββίδου
Υπ. Τύπου και Δημοσίων σχέσεων.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Βιοτεχνία παραδοσιακών προιόντων  «Βερμίου Γης»
    Γαλακτοβιομηχανία  «Όλυμπος»


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου