Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Διαμαντόπουλος: Θα διορθώσω κάποια πράγματα...


Ικανοποιημένος απο την εμφάνιση και αποφασισμένος να διορθώσει κάποιες ατέλειες ο τεχνικός του ΑΟΤ





Διαμαντόπουλος:
Σήμερα πάω περίπου 20 χρόνια πίσω όταν ήμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και είχα τον Λάππα ποδοσφαιριστή. Το ποδόσφαιρο πρέπει να περάσει σε υγιείς προπονητές. Πετυχαίνει σαν προπονητής και σήμερα είδα μια πολύ καλή ομάδα. Τρέχανε , μαρκάρανε και δεν είχαν σκοπιμότητες. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα καθαρή, καλοδουλεμένη με επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα.


Εμείς είμαστε μια ομάδα η οποία είχε από την αρχή υψηλούς στόχους. Είδα κάποιες ατέλειες και κάποια προβλήματα σε κάποια σημεία, και δεν μιλώ όχι τόσο μεταγραφικά αλλά όσο αγωνιστικά. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνανε οι άλλοι προπονητές αλλά είδα που χωλαίνουμε. Με το τρέχον υλικό αυτή η ομάδα μπορεί να περπατήσει. Είναι καλά παιδιά και θέλουν δουλειά.



Γιατί δεν μπορέσανε μέχρι τώρα θα σας το πώ στην συνέχεια. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας. Σέβομαι τον τόπο που εργάζομαι. Στα τρωκτικά του αθλήματος θέλω να πω μακριά από μένα. Η ομάδα των Τρικάλων σε σύντομο διάστημα πρέπει να αλλάξει κατηγορία γιατί είναι κάτι που της ανήκει. Ευχαριστώ τον κόσμο. Είναι μια ομάδα που είναι κρίμα να μην κάνει πρωταθλητισμό και να μην ανέβει κατηγορία.

Για το πρόβλημα στο γκολ τόνισε: Το να βγει μια ομάδα στην ευκαιρία είναι μια συνέχεια των γραμμών της. Σήμερα είχαμε τις ευκαιρίες. Θέλω να αλλάξω τη συνοχή γραμμών. Να βρίσκονται με μια πάσα και να έχουν αγωνιστική πειθαρχία. Υπάρχει πρόβλημα στην αλληλοκάλυψη και αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν μάθει. Το γκολ έρχεται μετά από συνεργασία όλων των γραμμών. Μπορώ να πω πως Λείπει η ομαδικότατα.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές: Έχω κάποιες επικοινωνίες απόψε. Δεν είμαι των πολλών μεταγραφών, Αν ταιριάξει θα γίνουν κάποιες μεταγραφές με ένα δύο παίκτες. Αν δεν ταιριάξει δεν θα πάρω το πιστόλι δεν είμαι τέτοιος προπονητής.

Λάππας:

Θα ήθελα να αρχίσω κάπως διαφορετικά γιατί έχω την τιμή να κάθομαι δίπλα σε ένα μεγάλο προπονητή που είχα την τύχη να τον έχω πριν 20 χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα σαν ποδοσφαιριστής και είναι για μένα τιμή που αυτή τη στιγμή βρίσκομαι δίπλα μου.
Ήταν σίγουρα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις μας και σε αυτό το παιχνίδι .
Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό αλλά δεν έγινε αυτό. Αν σου παρουσιαστούν και δεν μπορείς να τις κάνεις γκολ
Δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Μας πίεσε η ομάδα των Τρικάλων, ξέραμε ότι είναι δυνατή στα στημένα και από κει προέκυψε και το γκολ. Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Αν βρει την ηρεμία της μπορεί να πανηγυρίσει και την άνοδο. Συγχαρητήρια στοκ. Κ. Σταύρο και στα Τρίκαλα για τη νίκη τους και ευχαριστώ για την φιλοξενία. Από την πλευρά μας εμείς θα πάρουμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και θα τερματίσουμε σε μια καλή θέση.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου