Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων με το Δήμο Βράνιε της Σερβίας


Στα πλαίσια συνεργασίας του Δήμου Τρικκαίων με το Δήμο Βράνιε της Σερβίας για τη διαχείριση και υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EXCHANGE 3-E. uprava.vranje.rs-reaching standards of an information society κατέφθασε χθες στην πόλη μας κλιμάκιο του Δήμου Βράνιε...





....με επικεφαλή τον δήμαρχο κ. Μ. Στόιτσιτς όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα, τον αντιδήμαρχο Θεόδωρο Σπανό, τον Δ. Σύμβουλο του e-trikala Οδυσσέα Ράπτη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στη δημιουργία πρότυπης κοινωνίας πληροφόρησης στην πόλη τους.


Να σημειωθεί ότι ο Γ.Γ. του Δήμου Τρικκαίων Γιάννης Καριώτης τους ενημέρωσε για τα υπέρ και τα κατά του «Καλλικράτη».

Κατά τη διαμονή τους θα πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων που θα τους ενημερώσουν σχετικά με προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή μας και όλες τις διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών.


Ο Δήμος Τρικκαίων θα τους παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές και ειδικές γνώσεις σε θέματα ηλεκτρονικής διαχείρισης, θα τους παρέχει συμβουλές σχετικά με τις διαδικασίες Δημοσίων Προμηθειών και τις διαδικασίες και το νομοθετικό πλαίσιο που απαιτούνται για τη συμμετοχή σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα καθώς επίσης και ειδικές γνώσεις σχετικά με το δίκτυο και το λογισμικό του Δήμου.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου