Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πανηγυρίζουν στον τοπικό ΛΑΟΣ...


- "Επιτέλους" μας δήλωσε στέλεχος της Νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων "Ησυχάσαμε. Μας έφυγε ένας βραχνάς..."
-  Και έχουν κάθε λόγο...

Για να "μπείτε" στο θέμα:
Με χουνικό παρελθόν, ήταν επί χρόνια στο ΠαΣοκ, τριγυρνόφερνε αργότερα γλύφοντας στα γραφεία Χατζηγάκη και Βλαχογιάννη, πέρασε στο "Μέτωπο" του Βορίδη και μετά τον "φορτωθήκανε" στον ΛΑΟΣ...
Στις δημοτικές στήριξε Λάππα γιατί είχε κόντρα με τον Ταμήλο.
Λίαν προσφάτως "στελεχώνει" τον "Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας" των Αποστράτων.

"Μας έφυγε ένας βραχνάς" δηλώνει στέλεχος της Νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων του ΛΑΟΣ στο fatsimare. "Αλλά καλά, αυτοί εκεί του "Συνδέσμου" δεν ήξεραν, δεν... ρώταγαν; Τι το θέλουν το...."παλτό";"

Α πα πα... Άκου εκεί "παλτό"...!

Θα μου πείτε, πολιτικό "παλτό" τον είπε.
Όχι "κουροδo - μπουχέσα" και "απόστρατη μοδίστρα-νοσοκόμα" ... που τον είχαν πεί στο παρελθόν...!Για το fatsimare
Το ΔΕΞΙ μπακ
Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

 1. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
  Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
  Σε απάντηση σε σχόλιο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα σας στις 31/1/12 και με τίτλο “Πανηγυρίζουν στο Λάος” δηλώνουμε τα εξής:
  Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, δεν εξετάζει τα φρονήματα κανενός πολίτη. Όποιος ασπάζεται τις αρχές και την φυσιογνωμία του κόμματος μπορεί να γίνει μέλος αυτοβούλως και χωρίς διατυπώσεις.
  Η ιδιότητα του μέλους του δεν σημαίνει ταύτιση του προσώπου με τον σύνδεσμο καθώς, όλοι κρινόμαστε από την πορεία μας και την εν γένει παρουσία μας στον, πολιτικό, επαγγελματικό, και κοινωνικό στίβο.
  Ο Σύνδεσμος έχει διακηρύξει ότι δεν δέχεται στους κόλπους του, νυν και πρώην πολιτικούς, και ασφαλώς αξιολογεί οποιονδήποτε πρώην πολιτευτή ή αιρετό της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήθελε να αξιοποιηθεί στα όργανα του κόμματος.
  Οι ανοιχτές, καιροσκοπικές, αγκαλιές που βρίσκουν καταφύγιο κάθε λογής περιπλανώμενοι σε αναζήτηση πολιτικής στέγης, βρίσκονται αλλού και είναι γνωστές.
  Δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν, πιστοί στο δρόμο που χαράξαμε για την ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.  ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 02-02-2012

  ΑπάντησηΔιαγραφή