Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Βλαχογιάννης: Προσβολή για το σύνολο του ένστολου προσωπικού oι δηλώσεις Παπουτσή


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό, του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Παπουτσή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:





«Προκαλούν ανησυχία στην κοινή γνώμη και οργή στην ευρύτερη οικογένεια του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, οι σημερινές δηλώσεις του κ. Παπουτσή. Φεύγοντας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που βρήκε να πει είναι ότι στα Σώματα Ασφαλείας υπάρχει “δημοκρατικό έλλειμμα….”. Και ότι προτιμά σπασμένα μάρμαρα και βιτρίνες και καταστήματα λεηλατημένα, παρά τη δυναμική εφαρμογή του νόμου κατά των “κουκουλοφόρων….”!
 
Σαράντα χρόνια μετά τη μεταπολίτευση, να εφευρίσκει ο κ. Παπουτσής “δημοκρατικό έλλειμμα” στα Σώματα Ασφαλείας, είναι προσβολή για το σύνολο του ένστολου προσωπικού, που -κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και με αισθητά περιορισμένες αποδοχές- προσπαθεί να επιτελέσει το καθήκον του…

Σε μια περίοδο πρωτοφανούς αύξησης της εγκληματικότητας και των κρουσμάτων βίας, οι πολίτες απαιτούν ηθική και υλική ενίσχυση του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, πιστή εφαρμογή των νόμων και υπουργούς που, αντί να προεδρεύουν, αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου