Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πόσο να αντέξει ο Πηλαδάκης; Έκανε "ντου" στο γήπεδο...


Βίντεο
- "Πράγματα και θαύματα" στην γείτονα...
- Ο διαιτητής Παπαπέτρου υπέδειξε παίκτη οφσάιντ από επαναφορά της μπάλας με πλάγιο άουτ στο ματς της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό





Το διαιτητικό τρίο με πρωτομάστορα τον Αναστάσιο Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Πέτρο Χριστοδούλου και Γεώργιο Δανέζη του ίδιου συνδέσμου αφού κατέστρεψαν την αναμέτρηση της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού .


Νίκος Κεχαγιάς, προπονητής ΑΕΛ


«Είδαμε να καταργούνται κανονισμοί!»


«Είναι μεγάλη απογοήτευση στο καλύτερό μας παιχνίδι να μην κερδίζουμε.

Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να πετύχουμε εμείς το γκολ. Όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά φύγαμε από το γήπεδο σήμερα χωρίς καν ένα βαθμό. Σίγουρα εκτός από τα δικά μας λάθη, υπήρξαν παράγοντες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Είμαι 25 χρόνια στα γήπεδα, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, και κάτι τέτοιο δεν έχω ξαναδεί. Είδαμε να καταργούνται κανονισμοί.

Εκτός εάν βγήκαν κάποιοι καινούριοι και διδάχτηκαν πρόσφατα και εγώ δεν τους ξέρω. Οπότε ζητάω συγγνώμη. Να υποδεικνύεται παίκτης οφσάιντ από επαναφορά της μπάλας με πλάγιο άουτ δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Και μάλιστα μια φάση στην οποία ο παίκτης μας έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Να δεχτώ ότι κάνει λάθος ο βοηθός. Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη ο διαιτητής; Είναι όλα αυτά ανθρώπινα λάθη; Μπορεί. Σε άλλη φάση που όλοι νομίζουμε ότι είναι πέναλτι υπέρ μας αποβάλλεται ποδοσφαιριστής μας με κόκκινη χωρίς να έρθει σε επαφή με τον αντίπαλο. Τι να πω; Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί η επόμενη μέρα για εμάς είναι δύσκολη».
Τα παραπάνω δήλωσε ο Νίκος Κεχαγιάς στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

-Και τώρα, κόουτς, τι κάνουμε;
«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα γιατί η ομάδα είχε μια ανοδική πορεία και οι παίκτες έδειχναν να αφομοιώνουν σιγά σιγά αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Σίγουρα έχουμε μια δυσκολία στο γκολ. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Πρέπει πολύ γρήγορα να πάρουμε αποτέλεσμα γιατί οι αντίπαλοι έχουν ξεφύγει αρκετά. Γι’ αυτό και είπα ότι η επόμενη μέρα είναι δύσκολη για μας».

-Είστε ευχαριστημένος από την παρουσία των νέων ποδοσφαιριστών; Μπορεί η ΑΕΛ με αυτούς να φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές;
«Δύσκολη ερώτηση. Χρειάζονται στήριξη από τους παλαιότερους και συμπαράσταση από όλους μας. Και ο Καρανίκας και ο Βούζας και ο Μπλέντι απέδειξαν ότι καλώς τους εμπιστεύτηκα και έδειξαν ότι έχουν δυνατότητες. Να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους; Δύσκολο. Αλλά ο συνδυασμός νέων και πιο παλιών παικτών είναι αυτό που μπορεί να δώσει λύση στην ομάδα».








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου