Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ανασχηματισμός αποτυχημένων λέει η ΝΟΔΕ Τρικάλων


Ο τελευταίος (μίνι) ανασχηματισμός επιβράβευσε την παλαιοκομματική συνταγή, προώθησης ανθρώπων που απέτυχαν σε κάποιες θέσεις σε άλλες «σίγουρης» πολιτικής αποκατάστασης.




Αυτός που δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε άλλες δουλειές και στην συνέχεια αυτοχαρακτηρίστηκε υπουργός της υπ-ανάπτυξης, αυτός που χρέωσε στον εαυτό του και τους συντρόφους του την εξαθλίωση της Ελλάδας, αυτός επιστρέφει στα παλιά του λημέρια… για να περιλουσθεί με το άρωμα των προ δεκαετίας επιτυχιών.

Η υπεύθυνη για τη μη εκτύπωση των βιβλίων, για την καθυστερημένη και πλημμελή αντιμετώπιση του υποσιτισμού των μαθητών, για την υποτίμηση της κατάληψης της Νομικής σχολής που έγινε εργαστήριο μολότοφ, για το κάψιμο της Αθήνας, η τιμωρός των αγανακτισμένων μαθητών, τώρα οδηγείται στην «ανάπτυξη» της χώρας για να χρεωθεί τις τελευταίες ανακοινώσεις των ευρωπαίων για στήριξη και επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η πολιτική φαρσοκωμωδία δεν έχει τέλος.
Ο πρωθυπουργός φαίνεται πως στερείται ικανοτέρων πολιτικών επιλογών και ανατρέχει στα ίδια και στα ίδια. 
 
Στις συνταγές που κούρασαν, που απέτυχαν, που εξόργισαν την κοινωνία, την ώρα που οι πολίτες βασανίζονται καθημερινά από τις ανάλγητες αποφάσεις (ΔΕΗ, εφορίες), την ώρα που οι αρνητικοί δείκτες της χώρας σε όλους τους τομείς είναι πια συνήθεια… αυτή την ώρα, το πράσινο σύστημα επιβραβεύει τα ίδια και τα ίδια. Επιβραβεύει αυτούς που ευθύνονται για την μιζέρια μας, με νέες ευκαιρίες μήπως και συνέλθουν δημοσκοπικά.

Ο λαός μας έχει μνήμη και σε λίγο θα τους κρίνει όχι δημοσκοπικά αλλά πραγματικά στην κάλπη.

ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου