Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Δράση για Αμαζόνες και Τρίκαλα 2011


Τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο 2011 έχουν μπροστά του οι Αμαζόνες και η γυναικεία ομάδα των Τρικάλων






Για τις Αμαζόνες των Καλυβίων το επόμενο  εντός έδρας παιχνίδι είναι από μόνο του μια…αγωνιστική πρόκληση γιατί η ομάδα θα πρέπει  να δουλέψει για να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής η οποία θα διεξαχθεί στις 17 του Δεκέμβρη και θα φέρει αντίπαλο στα Καλύβια το συγκρότημα της  Πανσερραικής, που ….υποβιβάστηκε και αυτό (όπως εξάλλου και οι Αμαζόνες ) από την Α’ Εθνική κατηγορία.

Τα Μετέωρα είναι η  δεύτερη ομάδα του νομού μας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Δεν έκαναν  καλό ξεκίνημα στις πρωτες δοκιμασίες, όμως  έχουν μπροστά τους ένα μεγάλο κενό δράσης αφού την επόμενη Κυριακή  θα εκτίσουν το ρεπό του Α΄ Γύρου και κατ’ ανάγκη θα κλείσουν τη χρονιά μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ θα ψάξουν την παρθενική τους νίκη στις 8 του Γενάρη, όταν και θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την ομάδα των Καλυβίων.



Κι όσο για τη νέα γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Τρικάλων; Αυτή συμμετέχει στη Γ’ Εθνική, έχει βλέψεις ανόδου και παρά τις ατυχίες των πρώτων αγώνων , θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένος έδαφος επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα  αρχή από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής  όταν και θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ Δυτικής Μακεδονίας σε ένα παιχνίδι που (έτσι κι αλλιώς)  είναι…μονής κατευθύνσεως για την αναζήτηση της νίκης.

Φυσικά οι φίλοι του Τρικαλινού γυναικείου ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή αν θέλουν να παρακολουθήσουν τις ομάδες στην βάση τους, γιατί έτσι όπως τρέχουν τα πρωταθλήματα, χάνεται η άμεση επαφή. 

Από την άλλη βέβαια, το κενό δράσης ήταν μια…εφεύρεση-πατέντα της ΕΠΟ για να αποφεύγεται η μεγάλη καταπόνηση των αθλητριών. Δεν είναι όμως αυτό το μείζον πρόβλημα. Αντιθέτως   για τους  ιθύνοντες των ομάδων,  το οικονομικό είναι αυτό που αποτελεί το μεγαλύτερο βραχνά για τη διαχείριση της χρονιάς αφού οι μετακινήσεις έχουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και επιβαρύνουν το ταμείο των συλλόγων.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου