Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

Oι αποφάσεις που πήρε ο "Ασκληπιός" του Δήμου Τρικκαίων


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης (Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α) του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» πραγματοποίησε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011  συνεδρίαση στην  οποία  έλαβε  τις κάτωθι αποφάσεις:

Εκτός ημερήσιας διάταξης

             1.    Ρυθμίστηκαν θέματα δικαστικού περιεχομένου.
2.    Ψηφίσθηκε κοινό πλαίσιο λειτουργίας για τα περιφερειακά ΚΑΠΗ και ορίσθηκε Επιτροπή για την αξιολόγηση των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων για την ανάληψη της φροντίδας αυτών.
3.    Καθορίστηκαν οι τιμές των προσφερόμενων αφεψημάτων  στα κυλικεία των περιφερειακών ΚΑΠΗ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

4. Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης επί των προτάσεων της Δ/νσης του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων για απαλλαγή και έκπτωση επί των διδάκτρων για σπουδαστές του ΔΩΤ σχολικής χρονιάς 2011-2012.

5.     Εγκρίθηκαν διάφορες δαπάνες,  ψηφίσθηκαν πιστώσεις και δεσμεύθηκαν ποσά      του  προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2011 για τις ανάγκες των Διευθύνσεων του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. « Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».
6.     Αποφασίσθηκε  το κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών των Ν.Π.Δ.Δ. που   συγχωνεύτηκαν στον Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός» και η εκταμίευση των αντίστοιχων χρηματικών  ποσών.
7.    Εγκρίθηκε η διαγραφή νηπίων που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς 
Σταθμούς του   ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Ασκληπιός» κατά το   σχ.έτος  2011-2012.για διάφορους αιτιολογημένους λόγους.
8. Έγινε αποδοχή της εντολής τοποθέτησης ωφελούμενου – εξυπηρετούμενου       
νηπίου της  Δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και εγκρίθηκε  η εγγραφή νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ για το σχολικό έτος 2011-2012.
9. Αποφασίσθηκε η χορήγηση χριστουγεννιάτικων δώρων  στα παιδιά που   φιλοξενούνται  στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ  » «Ο Ασκληπιός κατά το  σχολικό έτος 2011-2012.
10. Εγκρίθηκε η πρόταση της Δ/νσης Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης για την πραγματοποίηση  εκδήλωσης με τίτλο «Παραμυθένια απογεύματα» στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, για τα προνήπια που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ  «Ο Ασκληπιός».
11. Εγινε αποδεκτή η πρόταση υλοποίησης του προγράμματος «Γυμναστική για όλους» σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για τα μέλη των ΚΑΠΗ και τα παιδιά των    Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο Ασκληπιός».
12. Καθορίστηκε το ποσό α) της ετήσιας συνδρομής των μελών των ΚΑΠΗ και β) του
κουπονιού  των κυλικείων των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄  ΚΑΠΗ του   ΟΑΠΚΦΑ  «Ο Ασκληπιός» για το έτος 2012.
13.  Δεν εγκρίθηκε επίσκεψη  στο « Μύλο των ξωτικών» των παιδιών που
φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΠΚΦΑ λόγω μη   δυνατότητας ανάληψης της ευθύνης για την ασφαλή μετακίνηση και περιήγηση των νηπίων.

14.  Τροποποιήθηκε η αριθ. 38/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α  «Ο       
Ασκληπιός» «περί έγκρισης προμηθειών υλικών και παροχής υπηρεσιών  για τις ανάγκες της Δ/νσης Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης.» διότι εκ  παραδρομής αναφέρθηκαν λανθασμένα τα στοιχεία του προμηθευτή.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου