Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Γέμισε από ευχές» το πολιτικό γραφείο του Νίκου Λέγκα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.


Ο πρώην Υφυπουργός, «ξεκλέβοντας» λίγες ώρες από τις υποχρεώσεις του, βρέθηκε στα Τρίκαλα όπου εκκλησιάστηκε το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό και συμμετείχε στην τελετή της υποδοχής της Ιερής Εικόνας του Αγίου Νικολάου, ενώ δέχθηκε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιου.



 
 Μεταξύ αυτών που τηλεφώνησαν στον κ. Λέγκα για να του ευχηθούν ήταν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, ενώ δεν έλειψαν και οι τηλεφωνικές ευχές από το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων του πρώην Υπουργών και Υφυπουργών στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως και βουλευτών από όλα τα κόμματα καθώς και εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων από όλη την Ελλάδα.

  
Στο πολιτικό γραφείο του κ. Λέγκα για να  δώσουν αυτοπροσώπως ευχές στον βουλευτή βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης και το σύνολο σχεδόν του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο πρώην Νομάρχης κ. Η. Βλαχογιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών κ. Λιούτας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Λάππας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μουζακιάρης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

    
Αργά το μεσημέρι, ο κ. Λέγκας αναχώρησε για τη Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στην τελευταία μέρα της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του 2012, με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ψήφισή του τα μεσάνυχτα.
    
Σε δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε:


«Θεώρησα ελάχιστη υποχρέωσή μου να ξεκλέψω λίγες ώρες προκειμένου να βρεθώ ανάμεσα σε φίλους που μαζί μοιραστήκαμε αγώνες, αγωνίες, οράματα, επιτυχίες αλλά και απογοητεύσεις, χαρές και λύπες. Να βρεθώ ανάμεσα σε όλους εκείνους που επί τόσα χρόνια μου δείχνουν  την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, και να τους διαβεβαιώσω ότι από αυτούς  αντλώ δύναμη και παραμένει  διαρκής η δέσμευσή μου να τους την επιστρέψω ακέραια»



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου