Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Αχιλλέας Κανταρτζής: Ώρα Ευθύνης. Να γίνει τώρα το Βήμα με Δυνατό ΚΚΕ


Σε ομιλία του στον Πυργετό ο Αχιλλέας Κανταρτζής, απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε άλλα ανέφερε και το εξής:





«…Οι ψηφοφόροι της ΝΔ, όπως επίσης και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που τα προηγούμενα χρόνια ένοιωσαν αγανάκτηση από την πολιτική και των δύο κομμάτων ήρθε η ώρα να κάνουν το μεγάλο βήμα να εκφράσουν την αγανάκτηση τους στην κάλπη με τη καταδίκη του δικομματισμού και την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΝΔ ελπίζοντας ότι θα έκανε κάτι καλύτερο από το ΠΑΣΟΚ και είδαν τις ελπίδες τους να διαψεύδονται.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ελπίζοντας ότι θα έκανε κάτι για την ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων και είδαν τα όνειρα τους να προδίνονται.
Αποδείχθηκε από την ίδια την ζωή ότι η λογική του « μικρότερου κακού » ήταν πάντα μια απάτη. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ κανέναν μα κανέναν αντεργατικό – αντιλαϊκό νόμο της ΝΔ δεν άλλαξαν. Αντίθετα τους εφάρμοσαν όλους και πρόσθεσαν και άλλους. Το ίδιο έκαναν και οι κυβερνήσεις της ΝΔ. Εφάρμοσαν όλους τους αντιλαϊκούς νόμους του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσαν και νέους.
Πάρτε για παράδειγμα τις ιδιωτικοποιήσεις. Ότι γλίτωσε, δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ το αποτελείωσε η ΝΔ.
Το ίδιο έγινε και με την αγροτική πολιτική. Ο καθένας εφάρμοζε τις δεσμεύσεις του προηγούμενου και τις χειροτέρευε για αυτό η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Για αυτό βλέπουμε υπουργούς να αλλάζουν, κυβερνήσεις να αλλάζουν αλλά η κατάσταση να γίνεται όλο και πιο αφόρητη για τους μικροπαραγωγούς που οδηγούνται στο ξεκλήρισμα.
Η ίδια η ζωή έδειξε ότι αυτά τα κόμματα καλύτερα δεν πρόκειται να γίνουν. Χειρότερα θα γίνονται.
Ηρθε η ώρα να τους τιμωρήσετε. Να φωνάξετε φθάνει πια ο εμπαιγμός. Σας πήραμε χαμπάρι. Να γυρίσετε τις πλάτες και στους δύο, είναι κόμματα της πλουτοκρατίας .
Δείξετε τους την δύναμη σας.
Ενισχύστε με την ψήφο σας το ΚΚΕ. Το μόνο Κόμμα που δεν σας κορόϊδεψε με τα παραμύθια του δήθεν ευρωμονόδρομου. Το μόνο κόμμα που στάθηκε στο πλευρό σας σε όλες τις δύσκολες στιγμες. Το μόνο κόμμα που όλα αυτά τα χρόνια έδειξε την ικανότητα να συγκρούεται και να δένει τους αγώνες του σήμερα με το αύριο.
Δώστε την ψήφο σας στο ΚΚΕ . Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα μαζί μας. Δεν σας ζητάμε λευκή επιταγή. Κρίνετε μας όσο αυστηρά θέλετε. Εμείς με τους εργαζόμενους μιλάμε πάντα ανοιχτά. Στον λαό απολογούμαστε, όχι στην πλουτοκρατία.
Ήρθε η ώρα να κάνετε τώρα το βήμα που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Με δυνατό ΚΚΕ για να σας υπολογίζουν και να σας φοβούνται την επόμενη μέρα»
Γραφείο Τύπου
Της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου