Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Δείπνο Βαζάκα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ


Την ευκαιρία να τα πουν σε χαλαρούς ρυθμούς είχαν χθες βράδυ της Πέμπτης στο «Κατώγι» ο τεχνικός του ΑΟΤ και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.





Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Βαζάκας παρέθεσε δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους αρκετές απόψεις, οι περισσότερες off the record όσον αφορά τα τεκταινόμενα στην ομάδα.

Στο δείπνο παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ ενώ μαζί με τον Γιώργο Βαζάκα ήταν ο βοηθός του Γιώργος Λαγάρας, ο γυμναστής Νίκος Καφέτζης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σοφοκλής Βουλόγκας, ο γενικός αρχηγός Θόδωρος Μακρής αλλά και ο γιατρός Γιώργος Κολώνας.

Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα ενώ οι παρευρισκόμενοι έριχναν και κλεφτές ματιές στην τηλεόραση και στο βατερλό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συστράτευσης όλων προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που όπως τόνισε για μία ακόμη φορά είναι το πρωτάθλημα.

[ΠΗΓΗ]




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου