Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Θα ανάψουν το πρώτο κερί του συμβόλου ευαισθητοποίησης για το AIDS - κόκκινο κορδελάκι...

Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών όλων των ηλικιών, κυρίως όμως των νέων, σε θέματα υγείας
«Εγρήγορση και επαγρύπνηση για το AIDS» ΑΠΌ ΤΟΝ δήμο
Συμμετέχει στην ενημερωτική εκστρατεία για το AIDS με θέμα: «Αλυσίδα ζωής - Δώστε τα χέρια» που υλοποιεί το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Γραφείο Θεσσαλονίκης και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και εθελοντές των υπηρεσιών υγείας αρμοδιότητας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας βρίσκονται από χθες στα Τρίκαλα, όπου με τη συνεργασία του Δήμου θα πραγματοποιήσουν σειρά ενημερωτικών δράσεων. Χθες το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Λάππα, το διοικητή του νοσοκομείου κ. Λοπατατζίδη και την υπεύθυνη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στη Θεσσαλονίκη, κ. Φανή Γκόμα.

Σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας και η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Βασιλική Κάκλα και ώρα 18.00 μ.μ. θα ανάψουν το πρώτο κερί του συμβόλου ευαισθητοποίησης για το AIDS - κόκκινο κορδελάκι red ribbon που θα σχηματιστεί για τις ανάγκες των ενημερωτικών παρεμβάσεων για το Aids.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου