Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

«Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά»


Δελτίο τύπου-πολιτική δραστηριότητα ΚΚΕ





Συνεχίζονται οι δραστηριότητες της δίμηνης καμπάνιας της ΚΝΕ με σύνθημα «Ζωή Ολόκληρη Όχι με δόσεις-Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

Την Κυριακή 10 Απρίλη στην Καλαμπάκα, στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης,6:30μμ,οι ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ και το Ν.Σ. Τρικάλων της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Οι θέσεις του ΚΚΕ  και η οργάνωση της πάλης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά»


Θα μιλήσει η Ελένη Κοτούπα ,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων
Χαιρετισμό θα απευθύνει στέλεχος της ΚΝΕ 


Δελτίο τύπου-πολιτική δραστηριότητα ΚΚΕ

Έντονη και πολύμορφη δραστηριότητα αναπτύσσει το προσεχές διάστημα η Κομματική Οργάνωση Τρικάλων του ΚΚΕ σε χωριά του νομού μας:

- Πέμπτη 7 Απρίλη , στην Πηγή , καφενείο «Τέγου», 8μμ, θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις ,τις επιπτώσεις στην αγροτιά και την πρόταση του ΚΚΕ, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ.

- Παρασκευή 8 Απρίλη, στη Ράξα, κατάστημα «Σταμούλη», 7μμ, θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας, τις επιπτώσεις που έχουν στα λαϊκά στρώματα, και την πρόταση του ΚΚΕ, η Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων.

- Δευτέρα 11 Απρίλη , στο Αρδάνι, καφενείο «Παπαγεωργίου», 7μμ, θα μιλήσει για την καπιταλιστική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής ,μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου