Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Επίσκεψη Νίκου Λέγκα στο Νοσοκομείο.


Το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας Νίκος Λέγκας. Συνοδευόμενος από την Πρόεδρο  του ΓΝΤ  κ. Αθηνά Πετσά, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Μιχαλίτση...





...τον εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ. κ. Χρήστο Γκίμτσα, τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων κ.κ. Κώστα Ντόβα, Άρη Μεσιακάρη και Βασίλειο Μπατσίλα, τη Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Δέσποινα Παπαχρήστου αλλά και την εφημερεύουσα κ. Σοφία Τσέλιου επισκέφθηκε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

 Στη συνέχεια, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ο κ. Λέγκας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν.Τ. αλλά και ο χώρος της υγείας στο Νομό μας, γενικότερα. Στη συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της συγχώνευσης των Νοσοκομειακών Μονάδων στη Θεσσαλία, η υπό ίδρυση Ψυχιατρική Κλινική, ενώ ο κ. Λέγκας έθεσε και το θέμα της ίδρυσης Μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο χώρο του Νοσοκομείου.

Σε δήλωσή του προς το ΜΜΕ ο κ. Λέγκας υπογράμμισε:

«Σε λίγες ώρες θα υποδεχθούμε το Αναστάσιμο φως. Ο νους μας, ιδιαιτέρως τούτες τις μέρες, είναι στραμμένος στους συνανθρώπους μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να χαρούν δίπλα στις οικογένειές τους και να γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή στιγμή της Χριστιανοσύνης. Εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου να τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Εύχομαι δε, η αναστάσιμη μέρα να δυναμώσει την ελπίδα και την αλληλεγγύη σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ώστε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη αυτή συγκυρία με περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και πνεύμα ενότητας.
Η επίσκεψή μου στο Νοσοκομείο Τρικάλων, πέρα από το συμβολικό της χαρακτήρα, έχει και ουσιαστικό, καθόσον είχα τη δυνατότητα να ενημερωθώ για τη λειτουργία του. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα  να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους για τα καλά τους λόγια, αλλά και για τη συνεργασία μας. Τιμήσαμε αυτή τη συνεργασία και κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα προβλήματα που αντιμετώπισε η λειτουργία της καινούρια πτέρυγας και η στελέχωση του
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες, παρά τις αντίξοες συνθήκες που πολλές φορές έχουν να αντιμετωπίσουν.
Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση».




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου