Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δήμος Τρικκαίων προς ΑΟ Τρίκαλα: "Κύριοι, παρακαλούμε συμμορφωθείτε"


- "Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος...!"
- Ποσοστό από εισιτήρια και πινακίδες ζητά και επίσημα ο Δήμος από τον ΑΟΤ
- Βρήκε...τρόπο να καλύψει τα ελλείματα.!
- Αναμένεται η αντίδραση του μεγαλομετόχου Βαγγέλη Πλεξίδα... 






 Για εξόφληση οφειλών, κάνει λόγο ο Οργανισμός Αθλητικών Κέντρων και Άθλησης του δήμου Τρικκαίων, προς την ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, επισυνάπτοντας και τα σχετικά έγγραφα.

Πιο αναλυτικά ο παραπάνω Οργανισμός, κάνει λόγο για υποχρέωση καταβολής του 15% από τα έσοδα των εισιτηρίων κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας όπως και το ποσό των 50 ευρώ, για κάθε ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων.

Το σχετικό έγγραφο αναφέρει τα παρακάτω:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 121/17-6-1999 άρθρο 5, υποχρεούστε να καταβάλλετε στον Ο.Α.Κ.Α. το 15% από τα έσοδα των εισιτηρίων κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Επίσης σύμφωνα με την υπ'αριθ. 66/2007 απόφαση Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Τρικκαίων, έχει καθοριστεί ότι για την κάθε ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, η ομάδα θα καταβάλει το ποσό των 50,00 Ευρώ.

Είστε υποχρεωμένοι μετά τη λήξη του αγώνα και την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο μας, να μας προσκομίζετε τα εκκαθαριστικά του αγώνα, όπως επίσης και την καταβολή ποσοστού των ακαθαρίστων ποσών των εισιτηρίων.

Σε περίπτωση μη κατάθεσης των φύλλων αγώνων και μη καταβολής των οφειλών σας, όπως προβλέπεται από το νόμο, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος.

Σας επισυνάπτουμε τα έγγραφα και παρακαλούμε για τη συμμόρφωσή σας».










Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου