Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η Σκιά του προέδρου του AOT...


Είναι το πρόσωπο των τελευταίων μηνών καθώς το ενδιαφέρων εστιάζεται πάνω του από την παρουσία στο πλευρό του ισχυρού της ομάδας, ο οποίος σε έναν σκιώδη αλλά προστατευτικό ρόλο βρίσκεται πάντα δίπλα στον  μεγαλομέτοχο  του ΑΟΤ .




Η προσωπική του ασφάλεια ,ο άνθρωπος της εμπιστοσύνης του , θεωρείται τόσο από τον ίδιο όσο και από το περιβάλλον ,του Βαγγέλη Πλεξίδα, ο συμπαθής «κοντούλης γίγαντας», Φάτος Νάνο

Ο επονομαζόμενος  Φάτος Νάνος αποτελεί εδώ και καιρό την ομπρέλα προστασίας για τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τόσο κατά την παρουσία του ,στις αγωνιστικές εξόδους της ομάδας,  όσο και στις ιδιωτικές του στιγμές και επαγγελματικές συναντήσεις .
Θεωρείται γνώστης της νύχτας, συμβουλάτορας διασκέδασης ,εμπνευστής  προγνωστικών αγώνων ενώ για πολλούς διακατέχεται και από μοβόρα αισθήματα για τους εχθρούς του προέδρου .Παρόλα αυτά στην τρικαλινή πιάτσα είναι ένα καλοσυνάτο και χαρωπό πρόσωπο με ξένα στοιχεία τα οποία τα συνδυάζει με το ελληνικό ταμπεραμέντο.






Μάλιστα την Κυριακή ετοιμάζεται και πάλι, για προστατευτικό ρόλο στο ταξίδι του προέδρου στο γήπεδο της Δράμας διαβάζουμε στο sportrikala.



Θα πάρεις και την όμορφη παρέα μαζί σου fatos?















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου