Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

"Σάρωσε" Ταξιάρχες, Φανερωμένη, Νομή, Σερβωτά και Πετρωτό ο Ηλίας Βλαχογιάννης


Ιδιαίτερα ικανοποιητική όσον αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου ήταν η περιοδεία του Αναπληρωτή Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.






Ο κ. Βλαχογιάννης την Τρίτη 24-04-2012 επισκέφθηκε τους Ταξιάρχες, τη Φανερωμένη, τη Νομή, τα Σερβωτά και το Πετρωτό, όπου ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός προς τον κ. Βλαχογιάννη, τον οποίο ευχήθηκαν όλοι καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στον κ. Βλαχογιάννη οι πολίτες αναγνωρίζουν μια επιτυχημένη πορεία ως Νομάρχης Τρικάλων που επιτέλεσε σημαντικό έργο στο Νομό, αναβαθμίζοντάς τον σε πολλούς τομείς. Συνομιλώντας με πολίτες και επαγγελματίες ο Αναπληρωτής Τομεάρχης και πρώην Νομάρχης Τρικάλων άκουσε τα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά, ενώ από την πλευρά του τόνισε ότι ο ίδιος και η παράταξη της Ν.Δ. θα αγωνιστούν για να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια, με την παράταξη της Ν.Δ. να είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στη χώρα.


Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 27-04-2012 ο κ. Βλαχογιάννης θα μιλήσει στους ετεροδημότες στην Αθήνα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας στις 8 το βράδι, ενώ την Κυριακή 29-04-2012 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο στις 8 το βράδι.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη που βρίσκεται στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26 λειτουργεί καθημερινά, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-31160.  

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου