Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Αποθεωτική υποδοχή του Ηλία Βλαχογιάννη στη Λάρισα


Ενθουσιώδες ήταν άλλη μια προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη, αυτή τη φορά στη Λάρισα.







Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου, ο κ. Βλαχογιάννης πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στους ετεροδημότες τρικαλινούς, οι οποίοι βλέπουν τον άνθρωπο που μπορεί να προωθήσει ζητήματα του Νομού και να δώσει λύσεις, όπως έκανε και τα προηγούμενα 8 χρόνια από τη θέση του Νομάρχη.



Το κλίμα στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου ήταν ενθουσιώδες με παλμό και η συγκέντρωση μεγάλη σε όγκο. Μεταξύ των πολλών που παρευρέθησαν αξίζουν να αναφερθούν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Τζανακούλης, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Καλαριώτου, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Καλαμπαλίκης, η πρώην Έπαρχος Ελασσόνας κ. Μαμάρα και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Καφανέλης.

Στην ομιλία του ο κ. Βλαχογιάννης υπογράμμισε την κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου και κάλεσε όλους να δώσουν το παρών στις κάλπες και να στηρίξουν τη Ν.Δ. τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Ο κ. Βλαχογιάννης αναφέρθηκε στο πως έφθασε η χώρα μας σε αυτή την κατάσταση υπενθυμίζοντας στο πολυάριθμο ακροατήριο τις υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009. Αναφέρθηκε στην μετεκλογική απραξία και την αδράνεια του ΠΑΣΟΚ, στις παροχές του ΕΚΑΣ, στην αδυναμία πρόβλεψης επερχόμενης θύελλας, στο μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν το διάβασαν, δεν το διαπραγματεύτηκαν, δεν το εφάρμοσαν".


Αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα και το πρόγραμμα της Ν.Δ.,, λέγοντας χαρακτηριστικά "όχι άλλες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, επαναχορήγηση πολυτεκνικών επιδομάτων, έμφαση στην καθημερινότητα του πολίτη και στην πάταξη της γραφειοκρατίας, ειδική βαρύτητα στη λαθρομετανάστευση, τις πολιτικές και θεσμικές αλλαγές.

Ο κ. Βλαχογιάννης κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: " όχι στο εμπόριο της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα της ελπίδας, ναι στην Ελλάδα του ευρώ και όχι της δραχμής. Οι Έλληνες μπορούμε...Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε...Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι εμείς μπορούμε καλύτερα. Ναι στους πολιτικούς της ευθύνης, του μέτρου, της ελπίδας και της προοπτικής".




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου