Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Χρυσός ο Τρικαλινός Βαγγέλης Χαρακόπουλος στο British Open


Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο αθλητής του Σ.Ο.Α.Τ., Βαγγέλης Χαρακόπουλος, καθώς στο Διεθνές Βρετανικό Πρωτάθλημα ( British International Champion ship 2010 )  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 25 -26 / 09/10 στο Μάντσεστερ.




    Το  British open είναι από τα δυνατότερα στο κόσμο και είναι βαθμολογούμενο.
Ο Χαρακόπουλος πήρε το μοναδικό χρυσό μετάλλιο από την Ελληνική αποστολή η οποία πήρε άλλα 3 χάλκινα. Μετάλλια στα κορίτσια.

Στον πρώτο αγώνα ο Χαρακόπουλος κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες έναν Άγγλο αθλητή με σκόρ 16 – 1 .
Στον ημιτελικό κέρδισε πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση τον περσινό Πρωταθλητή  Ευρώπης, τον Ρώσο Gleb Badaevskiy με σκόρ 10 – 6.

Έτσι με περισσότερη αυτοπεποίθηση αντιμετώπισε τον Βέλγο Πρωταθλητή στον τελικό, πιάνοντας σπουδαία απόδοση νικώντας τον με σκόρ 5 – 3 και γεμίζοντας με ικανοποίηση και υπερηφάνεια τους υπεύθυνους του Συλλόγου Νίκο Παϊταρίδη και Βασίλη Βαργιάμη που συνόδευσαν τον αθλητή αλλά και όλους τους προπονητές του Σ.Ο.Α.Τ.( Αποστόλη Παλαύρα και Έφη Δρούγκα)
Στην αγωνιστική του εξέλιξη αλλά και όλων των αθλητών του Σ.Ο.Α.Τ. βοηθά αυτόν τον καιρό, όπως και την προηγούμενη σεζόν, ο Κορεάτης δάσκαλος Lim Soohak.

Έτσι, στην συλλογή του Χαρακόπουλου προστίθεται μια ακόμη σημαντική διάκριση.
Έχει κατακτήσει επίσης πέρυσι το Γερμανικό Open ( 1η Θέση ), την 3η Θέση στο Ολλανδικό  Open , την δεύτερη Θέση στο Open της Σερβίας, την 2η Θέση στο Διεθνές μήτιγκ στα Αλεξάνδρεια.
Ο Βαγγέλης, για τους μικρούς αθλητές του Σ.Ο.Α.Τ., είναι πρότυπο όχι μόνο για τις επιτυχίες του αλλά γιατί δουλεύει πολύ σκληρά.

Τα ταλέντα στον Σ.Ο.Α.Τ. είναι αρκετά και εφόσον δουλεύουν σκληρά είναι ικανά για μεγάλα πράγματα.

Οι παραστάσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζει  ένας αθλητής από τέτοια τουρνουά στο εξωτερικό είναι ανεκτίμητα για την αγωνιστική και όχι μόνο εξέλιξη.

Η οργάνωση των αγώνων ήταν καταπληκτική αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους.

Τον αθλητή συνόδευσαν ο υπεύθυνος του Σ.Ο.Α.Τ. Παϊταρίδης Νίκος και ο Βασίλης Βαργιάμης που σαν ποδοσφαιρόφιλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν ένα αγώνα ( Μάνστεστερ – Τσέλσι ) σε Βρετανικό γήπεδο καθώς και να επισκεφτούν το Old Trafford.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο συγχαίρει τον Χαρακόπουλο για την επιτυχία του.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου