Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Ένας Τρελλός» στα Τρίκαλα σήμερα


Μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του χειμώνα «Ένας Τρελλός» με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο








Στη Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία
την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στα Τρίκαλα!
Ώρα έναρξης: 22:30μ.μ.
... Είσοδος: 8,00 ευρω

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band προ(σ)καλούν το κόσμο να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στη Μουσική Σκηνή Κεντρική Πλατεία, στα Τρίκαλα!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων στην Αθήνα και πριν την εξόρμηση της καλοκαιρινής περιοδείας του project «πάμε παράλια II», ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι Sleeping Band αυτοπαρουσιάζονται και παρουσιάζουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια την μουσικοθεατροπαρανοϊκή τους παράσταση, η οποία στηρίζεται στην γοητεία του απρόβλεπτου και την διάθεση για αυτοσχεδιασμό.

Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχαρίστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής, την προσωπική δισκογραφία του Αλκιβιάδη, αλλά και από το νέο c.d. του με τίτλο Ένας τρελλός που σύντομα θα αποβιβαστεί στα δισκοπωλεία.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος στο τραγούδι, το βιολί, το τρομπόνι, το μαντολίνο, την κιθάρα, ο Γιώργος Δορλής στο μπουζούκι και το μαντολίνο, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στο πιάνο ο Τόλης Γούλας στα τύμπανα, η Σοφία Παπουλάκου στο τραγούδι, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων τραγουδιών μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

Video της παράστασης :

http://www.youtube.com/watch?v=j9rKTf3qC8I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tclqy1hkgT8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3FXooZw2jbc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BPbMpDHn0KE&feature=related


Κεντρική Πλατεία (Στουρνάρα 1),Τρίκαλα
τηλ. κρατήσεων : 6977580754
Ώρα έναρξης: 22:30μ.μ.
Είσοδος: 8,00 ευρω




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου