Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Βόλτα στην πόλη με τους καβαλάρηδεςτου "βουκεφάλα"


- Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ
- Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ
- ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ






Το περασμένο Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων γιόρτασε τους προστάτες του, Αγίους Θεόδωρους καθότι και έφιπποι.

Έτσι λοιπόν στις 11πμ η καμπάνα χτύπησε  στον Προφήτη Ηλία για  τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που προσήλθαν.Έπειτα ο Πάτερ Κωνσταντίνος Τσιακμάκης(γραμματέας Ι.Σ.) είχε τον λόγο μαζί με τους ιεροψάλτες Θωμά Κρανιά και Γρηγόρη Πράππα για το διάβασμα της αρτοκκλασίας και το ύψωμα των Αγίων.

Στη συνέχεια ένα τετράτροχο διπλοζεμένο,ένα μόνιππο και 25 περίπου καβαλάρηδες κατηφόρησαν από τον λόφο προς την μαιευτική κληνική,Στρατηγού Σαράφη και Κονδύλη με μια μικρή στάση στην κεντρική πλατεία για λουκούμι κερασμένο από τον αντιδήμαρχο κο Θεόδωρο Σπανό για την ονομαστική του εορτή σαν τον παλιό καλό καιρό.

Αρκετός ήταν ο κοσμος που επικρότησε την όμορφη στιγμή μας είπε ο Πρόεδρος του Ι.Σ. κος Μίλτος Κρανιάς αφού ο καιρός βοήθησε με την καλύτερη του λιακάδα.Όλα πήγαν τέλεια και με τάξη πάντα με την σημαντική βοήθεια της Τροχαίας Τρικάλων που ευχαριστούμε πάρα πολύ γι'αυτό.Στο πέρας της εκδήλωσης ένας καφές στο ''ΑΝΆΝΤΙ'' ήταν ότι έπρεπε!

Και του χρόνου νά'μαστε καλά!

                 Facebook  ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου