Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Αληθεύει; (Τέσσερα ερωτήματα για τον "Ασκληπιό" του Δήμου Τρικκαίων )


ΕΠΙΣΤΟΛΗ συμπολίτη με ερωτήματα
Την ώρα που οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης βάζουν λουκέτο, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου δίνει  την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου σε μάνατζερ να διοργανώσει συναυλία...Αγαπητό fatsimare:

Συναυλία διαβάζω θα δώσουν στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, με την στήριξη του «Ασκληπιός» του Δήμου Τρικκαίων, η Μαρία Φαραντούρη και ο Χρήστος Θηβαίος.

Στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, η είσοδος είναι 15 ευρώ.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Δήμος Τρικκαίων, ο φορέας του ο "Ασκληπιός"  παραχωρεί δημοτικό χώρο για διοργάνωση εκδήλωσης. Πρόσφατα είχαμε και και άλλες με κυριότερες τις συναυλίες Νατάσας Μποφίλιου και Βασίλη Λέκκα.

Εκδηλώσεις μάλιστα, που δεν διευκρινίζεται αν τις διοργανώνει ο ίδιος αλλά είναι απλά από την "αιγίδα" του, έχουν την ...στήριξή του.

Θα μας εξηγήσει κανείς τι σημαίνει αυτό; Ποιοί είναι οι "όροι" της σύμβασης - παραχώρησης;

Νοικιάζει τις αίθουσες και τις πλατείες; Παίρνει ποσοστά; Τις δίνει "τζάμπα" και απαιτεί χαμηλό εισιτήριο για να απολαύσουν φθηνά οι δημότες τα... θεάματα;

Για την συγκεκριμένη περίπτωση της συναυλίας Φαραντούρη τέσσερα ερωτήματα περιμένουν απάντηση...:

1) Αληθεύει πως η διάθεση της αίθουσας του Πνευματικού κέντρου είναι δωρεάν;
2) Θα κερδίσει τίποτα ο Δήμος από το εισιτήριο των 15 ευρώ;
3) Αν όχι, γιατί στερεί το δικαίωμα από έναν επιχειρηματία να νοικιάσει αυτός την αίθουσά του στους καταξιωμένους καλλιτέχνες;
Γιατί λειτουργεί ανταγωνιστικά;
και
4) Αν η αίθουσα δόθηκε δωρεάν, διαπραγματεύτηκε το εισιτήριο να είναι χαμηλό; Μάλλον όχι, γιατί 15 ευρώ σήμερα δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσόν...

Ευχαριστώ για την φιλοξενία και περιμένω μια απάντηση.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σ.Σ.
(Τα στοιχεία επικοινωνίας διαθέσιμα)
Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. μα τι λες φιλε μου;η δημ.αρχη μας ειναι εναρετος!σε λιγο θα τους βαλουμε κ ρασα να μας εξομολογουνε...για να τους πλησιαζουμε θα πρεπει πρωτα να τους φιλαμε κ το χερι!!καλα να παθουμε λες κ δεν τους ξεραμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή