Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τόχουμε δει το έργο ρέεεεεε...!

-Νάχαμε να λέγαμε, νάχαμε να πούμε...
-Αμα, ξανά, και μια απ τα ίδια...
-Μας περνάνε για...Η-Ληθαίους μάλλον...!
-Σε διαβούλευση οι παρεμβάσεις για ανάδειξη του Ληθαίου λέει η "είδηση"-Ρε σεις, τι...έγινε με την προηγούμενη "διαβούλευση" επί Ταμήλου-Παζαϊτη; Λείπατε;






Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου κ. Χρήστου Λάππα, διαβάζουμε στην επίσημη-αγαπημένη του Δήμου trikalacity.γρ παρουσία του αντιδημάρχου κ. Κολότσιου και της ομάδας μελέτης του Α.Π.Θ. όπως και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, στο πλαίσιο του έργου της μελέτης ανάδειξης της παραποτάμιας περιοχής του Ληθαίου.


ΝΑ - ΘΑ και τα...λοιπά λέει για να μη σας κουράζουμε. Διαβούλευση και ...ούτσες μπλέ. Λες και δεν ξανάγινε επί Ταμήλου με τον ίδιο παρακαλώ εισηγητή, τον καθηγητή ΑΠΘ κ. Οικονόμου. (φάτε τον και φωτό επι Ταμήλου και επι Λάππα παρακαλώ...

ΞΑΝΑΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΛΕΤΗ)
Πόσα πήρε ο...ΑΠΘ; Πότε και από ποιόν; Την μελέτη δεν θα μπορούσαν να την κάνουν Τρικαλινοί που ζουν και βιώνουν την καθημερινότητα της πόλης;

Τι θα κάνετε με τον Ληθαίο τελικά; Τρένο-τρενάκι είπατε θα βάλετε, ποδηλατοδρόμους είπατε θα κάνετε, καφετέριες είπατε θα φτιάξετε, μέχρι και...περιπατική σχολή θα ιδρύσετε στις όχθες του ακούστηκε, υπόγειο πάρκινκ κάτω από την κεντρική γέφυρα επίσης... τι στο διάολο θα γίνει;



Θέλετε και την "σύμφωνη γνώμη" μας με...διαβούλευση;
Κάντε τι θέλετε να κάνετε και θα κριθήτε.
Φτάνει πια ο εμπαιγμός.  Έλεος.




Η ΕΙΔΗΣΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...:

Παρεμβάσεις

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος κ. Κολότσιος «η παραπάνω ομάδα επεξεργάζεται παρεμβάσεις που πρέπει να λάβουν χώρα στο κέντρο της πόλης από τη γέφυρα του Μαιευτηρίου μέχρι και τη γέφυρα του Αγίου Κωνσταντίνου». Ο ίδιος στη συνέχεια υπογράμμισε πως πρόκειται για μια συνολική παρέμβαση η οποία και θα παρουσιαστεί στο δημοτικό συμβούλιο, και θα εκφραστούν απόψεις από τη νέα δημοτική αρχή, διευκρινίζοντας:

«Αν είναι στο δρόμο και στα πρεσβεύω μας που θέλουμε για να κάνουμε πιο εύρυθμη τη λειτουργία της πόλης. Οπωσδήποτε αυτές οι παρεμβάσεις θα έχουν επηρεασμούς μεγάλους στην κυκλοφορία της πόλης, στην αγορά της πόλης, οπότε θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το τι θα προγραμματίσουμε για το μέλλον». Παράλληλα ο κ. Κολότσιος υπογράμμισε πως αυτές οι παρεμβάσεις θα τεθούν και σε διαβούλευση, λέγοντας πως μετά την παρουσίαση από την ομάδα μελέτης του ΑΠΘ, θα ακολουθήσει και η διαβούλευση.

Η μελέτη

Η μελέτη αφορά στην περιοχή μεταξύ του Κουρσούμ Τζαμί και του Φρουρίου και συγκεκριμένα τον άξονα αριστερά και δεξιά του Ληθαίου ποταμού. Στα βασικά στοιχεία της μελέτης για την ανάπλαση της πόλης είναι να εξασφαλιστεί η συνεχής κίνηση του πεζού και του μοτοποδηλάτη για τη διαδρομή Τζαμί- Πλατεία Ρήγα Φεραίου-Κεντρική πλατεία-Μανάβικα-Βαρούσι- Φρούριο.

 Να αναδειχθεί η παραποτάμια διαδρομή και η προσέγγιση του υγρού στοιχειού, όπως και να αυξηθεί το πράσινο στο δημόσιο χώρο. Επίσης να αξιοποιηθεί η διαδρομή από τον πεζόδρομο της Ασκληπιού ως το σιδηροδρομικό σταθμό, να αποκτήσουν ενιαίο ύψος οι γέφυρες, να δοθεί χώρος στα παιδιά κ.ά.



Για το fatsimare







Δημοσίευσέ το στο:

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΠΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ,Ο ΒΑΒΥΛΗΣ,Ο ΣΠΑΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΡΕ ΦΑΤΣΙΜΑΡΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΕΑ" ΜΕΛΕΤΗ-ΙΣΩΣ ΟΧΙ Ο ΛΑΠΠΑΣ-ΑΛΛΑ Ο ΛΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα θα θα...Τόσα χρόνια ακούμε για την ανάπλαση του ποταμού μας, του αγαπημένου μας Ληθαίου, τόσα χρόνια ακούμε για την ολοκλήρωση της ΕΟ Τρικάλων - Λαρίσης, τόσα χρόνια θα και θα..Έλεος με τις μελέτες..Θέλουμε έργα πια, κύριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή