Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Επιτυχίες του ΣΟΑΤ στην Θεσσαλονίκη


Πάνω από 500 μικροί αθλητές από την Βόρειο Ελλάδα συμμετείχαν στους αγώνες .Αυτό από μόνο του δείχνει την δυναμική του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.






Πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2011 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 11-15 ετών της ΕΤΑΒΕ στην Θεσσαλονίκη με απόλυτη επιτυχία (Φωτό: Γιώτας Κ.,Γκότσιος,Jeonghoon Choi,Γαντζούλα Τζέλη)




Ο ΣΟΑΤ έδωσε την ευκαιρία σε 4 μικρούς αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν περίφημα.Αν και άπειροι σε τέτοιου είδους διοργανώσεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες και επιβεβαίωσαν την άριστη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο καθώς κατέκτησαν δύο Χρυσά Μετάλλια.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σταυρίνα Γαντζούλα




Πρώτη Θέση λοιπόν για την Γαντζούλα Σταυρίνα και τον Γκότσιο Φώτη μετά από πολύ ωραίους αγώνες. Συμμετείχαν επίσης και η Τζέλη Κωνσταντίνα και ο Γιώτας Κωνσταντινος κάνοντας αξιόλογη εμφάνιση. Ο Σύλλογος περιμένει πολλά και από αυτούς τους αθλητές στο μέλλον αφού οι προπονητές τους πιστεύουν πολύ.

Τους αθλητές συνόδευσαν ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης,ο Αποστόλης Παλαύρας και ο Κορεάτης Choi που το χάρηκε ιδιαιτέρως.

Ο ΣΟΑΤ θα συμμετέχει με πλήρη και μεγάλη παιδική ομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην πόλη μας στις  26 και 27 Φεβρουαρίου


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου