Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τέρψις και ξωτικά είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο Τρικκαίων


Τα παιδιά από το «Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου» και της «Σχολής Χορού Τέρψις» με τα τρίγωνα στα χέρια και εορταστική διάθεση τραγούδησαν σήμερα το πρωί τα κάλαντα στο Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα και τους Αντιδημάρχους Βασιλική Κάκλα, Απόστολο Κολότσιο, Ζήση Γκουγκουστάμο και Θεόδωρο Σπανό.







Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους στα παιδιά και τους προσέφεραν γλυκίσματα.


Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Τρικκαίων απέστειλαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας με αφορμή την επίσκεψή τους στο «Μύλο των Ξωτικών».



«Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα. Ήταν πολύ ωραία και εντυπωσιαστήκαμε από τα χιλιάδες παιχνίδια που υπήρχαν εκεί.



Επίσης επισκεφτήκαμε το φούρνο των ξωτικών με το νόστιμο ζεστό ψωμί τους, το εργαστήρι της σοκολάτας, όπου εκεί υπήρχε ένας τεράστιος χάρτης φτιαγμένος από σοκολάτα. Στη συνέχεια πήγαμε στο εργαστήριο ανακύκλωσης παιχνιδιών και συναντήσαμε τον Αϊ-Βασίλη. Ήταν φανταστικά!

Αυτό που μας ξετρέλανε περισσότερο ήταν το ψωμί που ζύγιζε 260 κιλά και ελπίζουμε να μπει στο βιβλίο Guiness.
Πρωτοποριακή η πίστα αναρρίχησης, στην οποία δεν καταφέραμε να ανεβούμε, επειδή δεν είχαμε χρόνο. Μας άρεσε πάρα πολύ και θα θέλαμε να είχαμε κάτι παρόμοιο στην πόλη μας.



Παρόλο που η οικονομική κρίση δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε απλόχερα φέτος τις χαρές των Χριστουγέννων στο «Μύλο των Ξωτικών» μεταφερθήκαμε για λίγες ώρες στον παράδεισο και ξεχάσαμε τα καθημερινά μας προβλήματα και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό.




Ευχαριστούμε επίσης τους δασκάλους του σχολείου μας που μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε τέτοιες εμπειρίες.
Μακάρι να είχαν όλα τα παιδιά την ευκαιρία να επισκεφτούν τον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα.

Με εκτίμηση
Οι μαθητές/ριες του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας








Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου