Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γελάνε στο τοπικό ΠαΣοκ με τον... ευφάνταστο Τρικαλινό "σαϊτά"...


- "Κατέβασε" σαν υποψήφιο, "καμμένο"  πρόσωπο που δεν έχει καμμιά ελπίδα...
-  Μιλάνε για "βαλτό" που δεν έχει τι να γράψει και... "φαντάζεται" υποψηφιότητες...











Πρόσωπο συγγενικό σε πρώην υπουργό, και που βρίσκεται πολιτικά πλησίον και σε Τρικαλινή βουλευτή "κατεβάζει" σαν υποψήφιο του ΠαΣοκ Τρικαλινή ιστοσελίδα.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αντωνιάδη γιο του πρώην δασάρχη (Φόρη Αντωνιάδη)




Το παιδάκι, σύμφωνα με έγκυρα καλά πληροφορημένους κύκλους του fatsimare έφυγε σχεδόν "κλωτσηδόν" από το γραφείο της Λούκας Κατσέλη (κουμπάρας του δικού μας..., δεν τα βγάζουμε μόνοι μας αυτά...) και τώρα κάποιοι τον παρουσιάζουν σαν υποψήφιο του κινήματος... (Άσε που δεν ενδιαφέρεται το παιδί...)

Ως γνωστόν, ο θείος, ο "Πατριάρχης" του ΠαΣόκ στα Τρίκαλα, βγάζει "μπιμπίκια" στο άκουσμα του ονόματός του... (Πολιτικά)


Καλό είναι λοιπόν μερικοί, να μην γράφουν κάτι τέτοιες "παπαριές" καθώς  το μόνο που θα καταφέρουν είναι να... διαταράξουν την ενότητητα και ομοψυχία της "Ιεράς Οικογένειας"... (φωτο)




Για το fatsimare



To ΔΕΞΙ
μπακ







Τι γράψανε...:

Στο πρόσωπο του Αντωνιάδη η ανανέωση;

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Αντωνιάδη είναι πολύ πιθανό να επιχειρηθεί η ανανέωση στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.

Ο γιος του πρώην δασάρχη (Φόρη Αντωνιάδη) είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία έχει προσεγγίσει από καιρό η Ιπποκράτους σε τοπικό επίπεδο, προκειμένου να… μπουν στο παιχνίδι. Ο ίδιος έχοντας διατελέσει συνεργάτης της Λούκας Κατσέλη, κοντά δυο χρόνια (… τις καλές εποχές της Λούκας) και εμπειρία έχει αποκτήσει και διάθεση έχει, αν και δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα μπει τελικά τώρα στη διαδικασία.

«Παίζει» όμως…




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου