Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Χρυσή Αυγή για το Λαό και την Πατρίδα...


Λαός χωρίς μνήμη και συναίσθηση Πατρίδας είναι δέντρο χωρίς ρίζες, χωρίς μέλλον, χωρίς ζωή. Πολλοί Έλληνες έχουν απολέσει τη μνήμη και τη συναίσθηση.






Έχουν πειστεί ότι η φλύαρη εγωπάθεια που προέβαλλαν κατά κόρον τα Μέσα καθιστά το φύλλο σημαντικότερο από το δέντρο. Έχουν μπερδέψει την Πατρίδα με το κράτος.

Κατηγορούν την Ελλάδα, όταν πρέπει να κατηγορούν τους κυβερνήτες του κράτους και αυτούς που κατ΄ επανάληψη τους εξέλεξαν.

Πολλοί Έλληνες παρασύρθηκαν σε έναν τρόπο ζωής ξένον από το χαρακτήρα και τα ήθη του λαού μας. Υιοθέτησαν συνήθειες εγωιστικές και λαίμαργες που τους οδήγησαν στην  ηθική κατάπτωση, την  ψυχική κενότητα, την αγωνία και την ανασφάλεια για το μέλλον. Επέμειναν και πολλοί επιμένουν ακόμη να ακολουθούν το δρόμο της ήσσονος προσπάθειας, και  της λεηλασίας της Πατρίδας για ίδιον όφελος. Οι  πρακτικές αυτές που οδήγησαν το λαό μας στην μαλθακότητα και την επίπλευση του επιτηδείου, πρέπει να απορριφθούν ώστε να έλθει και πάλι στην επιφάνεια το ελληνικό δαιμόνιο που κάνει τον Έλληνα δημιουργό πολιτισμού, δημιουργό και όχι θύμα της Ιστορίας.

Η εθνική κυβέρνηση βλέπει τον Έλληνα ως γέννημα της Πατρίδας. Μέρος οργανικό της ύπαρξής του είναι η ύπαρξή της. Πιστεύει ότι ο λαός μας στο σύνολό του και κάθε Έλληνας ως άτομο και κοινωνική οντότητα πρέπει να διαθέτει τα μέσα που θα του επιτρέπουν να ζει με αξιοπρέπεια, να εργάζεται με εντιμότητα και να ανταμείβεται για τον κόπο του, να έχει επαρκή ελεύθερο χρόνο ώστε να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, της επαφής με το Θεό και τη δημιουργία, τις χαρές της οικογενειακής ζωής και της ατομικής πνευματικής προόδου, της ψυχικής και πνευματικής αναπτύξεως.

Για το εθνικό και κοινωνικό κράτος , το κράτος το οποίο υπόσχεται η Χρυσή Αυγή, η ευτυχία του Ελληνικού Λαού αποτελεί θεμελιακή προτεραιότητα. Η επίτευξη της ατομικής και συλλογικής ευτυχίας μπορεί να νοηθεί μόνο μέσα στην αγκαλιά μιας υγιούς και δυνατής Πατρίδας που θα μπορεί να προσφέρει την τροφή, την υγεία, την ασφάλεια, την παιδεία που θα επιτρέψουν στα παιδιά της να μεγαλουργήσουν.

Για το εθνικό κράτος η δημιουργική εργασία, η παραγωγή πλούτου, η αυτάρκεια και η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι συνδεδεμένα όπως συνδεδεμένος είναι ο κορμός με τους βλαστούς ενός δέντρου.

Επί δεκαετίες οι ρίζες του δέντρου μας πληγώθηκαν συστηματικά και προγραμματισμένα, τα φύλλα πείστηκαν ότι μπορούν  να ζήσουν και μόνα τους πέφτοντας αποκομμένα στο χώμα, εσχάτως δε το δέντρο βίαια φυλλορροεί καθώς χιλιάδες έλληνες παραγωγικής ηλικίας σπρώχνονται με την προπαγάνδα των Μέσων στη μετανάστευση.

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι τα υγιή αντανακλαστικά των Ελλήνων πρέπει να λειτουργήσουν και θα λειτουργήσουν ώστε να ενωθούμε στον αγώνα για το ξημέρωμα, την άνοιξη, τη Χρυσή Αυγή του Λαού και της Πατρίδας μας. Τώρα που οι επί χρόνια επικριτές μας ξεγυμνώνονται και φαίνεται ποιοι και γιατί μας κατηγορούν, τώρα που το τι θα πουν οι άλλοι δεν έχει καμία σημασία εμπρός στην καταστροφή που προκαλούν, τώρα,  μαζί, ζωντανοί, μεστοί από τους χυμούς της φυλής μας, της μεγάλης ελληνικής μας Πατρίδας, μπορούμε. Χρυσή Αυγή Τώρα, για το Λαό και την Πατρίδα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Π.Ο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου