Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ευχήθηκαν στον Σωτήρη Χατζηγάκη για την ονομαστική του γιορτή


Αρκετός κόσμος έσπευσε στο πολιτικό γραφείο του τρικαλινού υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σωτ. Χατζηγάκη για να του ευχηθεί για την ονομαστική του γιορτή.



Το κυβερνητικό στέλεχος είχε βρεθεί στο νομό μας από το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να εξαγγείλει την ένταξη στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» δύο αρδευτικών έργων στους δήμους Βασιλικής και Πιαλείων. Τηλεφωνικά ευχήθηκαν στον υπουργό ο Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, οι περισσότεροι υπουργοί, ο γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ. Λ. Ζαγορίτης, πρόεδροι Οργανισμών και ΔΕΚΟ και ο γ.γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας Φ. Γκούπας (φωτό).

Στο γραφείο βρέθηκαν πολλοί δήμαρχοι, μεταξύ αυτών, Φαλώρειας Αντ. Ντιντής, Εστιαιώτιδας Ι. Περιστέρης, Οιχαλίας Αθ. Ζιώγκος, Καλαμπάκας Β. Μπουτίνας, Καστανιάς Κ. Τόλης, Πιαλείων Χρ. Μάμαλης, Γόμφων Ν. Παλλαντζάς κ.α..


Παρέστησαν ακόμα δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Μουζακιάρης, πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων, η διοίκηση του ο πρόεδρος και το μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρ. Καλλέας και Χρ. Μπλουγούρας, ο προπονητής του Α.Ο. Τρίκαλα Γ. Βαζάκας κ.α..


Επίσης οι γνωστοί Θεσσαλοί αγροτοσυνδικαλιστές Θ. Κοκκινούλης και Θ. Νασίκας, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Ν. Λιούτας και μέλη της διοίκησης αυτής.

Πηγή: Ενημέρωση









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου