Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζει την ενημερωτική εκστρατεία κατά του AIDS


Ο Δήμος Τρικκαίων στηρίζοντας κάθε προσπάθεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών όλων των ηλικιών, κυρίως όμως των νέων, σε θέματα υγείας, συμμετέχει στην ενημερωτική εκστρατεία για το AIDS με θέμα: «Αλυσίδα ζωής






 – Δώστε τα χέρια» που υλοποιεί το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), Γραφείο Θεσσαλονίκης και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ και εθελοντές των υπηρεσιών υγείας αρμοδιότητας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας θα βρίσκονται στα Τρίκαλα τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, όπου με τη συνεργασία του Δήμου θα πραγματοποιήσουν σειρά ενημερωτικών δράσεων.

Συγκεκριμένα, θα στηθεί ενημερωτικό περίπτερο στην αρχή της Ασκληπιού (στη συμβολή των οδών Ασκληπιού & Απόλλωνος, έμπροσθεν καταστήματος Jackson Hall), από όπου θα μοιράζονται φυλλάδια στους διερχόμενους πολίτες, ενώ στο πλαίσιο της δράσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για το AIDS σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης, σε καφετέριες, σχολεία, δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες.

Την πρώτη ημέρα και ώρα 12.00 μ. θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον Δήμαρχο Τρικκαίων και την υπεύθυνη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στη Θεσσαλονίκη, κ. Φανή Γκόμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με εκδήλωση την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας και η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Βασιλική Κάκλα και ώρα 18.00 μ.μ. θα ανάψουν το πρώτο κερί του συμβόλου ευαισθητοποίησης για το AIDS – κόκκινο κορδελάκι red ribbon που θα σχηματιστεί για τις ανάγκες των ενημερωτικών παρεμβάσεων για το Aids.


Όσοι δημοσιογράφοι επιθυμούν να έχουν μεγαλύτερη πληροφόρηση σχετικά με την ενημερωτική εκστρατεία κατά του Aids μπορούν να καλέσουν την κ. Φανή Γκόμα στο κιν. 6974112244




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου