Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Miss ΚΡΗΤΗ η Σοφία Παπαδάκη


Στον 32ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς






Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο κέντρο «ΦΑΡΟΣ» στο Ηράκλειο, ο τελικός του 32ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς.


Τον τίτλο της MISS ΚΡΗΤΗ 2010 κατέκτησε η 20χρονη Σοφία Παπαδάκη από το Ηράκλειο.
Τον τίτλο της Ά ΑΝΑΠΛ. MISS ΚΡΗΤΗ κατέκτησε η Μάριαν Μακρή, τον τίτλο της ΄Β ΑΝΑΠΛ. MISS ΚΡΗΤΗ η Μαρίνα Στεφανάκη, ενώ MISS ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΝΓΚ 2010 εξελέγη η δεκαεξάχρονη Νικολέτα Μωυσάκη.
Οι 14 φιναλίστ παρουσιάστηκαν με βραδινές τουαλέτες από το κατάστημα MARA και με μαγιό από τα καταστήματα ALL WEATHER. Τα χτενίσματα επιμελήθηκαν τα κομμωτήρια NICOLAS, ενώ το μακιγιάζ ανέλαβαν τα ΙΕΚ ΜΟRFI & KEPANSI. .


Mέγας χορηγός της βραδιάς ήταν τα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος SLIMWAY τα οποία φρόντισαν τα σώματα των φιναλίστ.
Τις χορογραφίες και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελήθηκε η διεθνής ακαδημία χορού Yo Bailo dance club.
Τη συνεργασία τους προσέφεραν επίσης οι εταιρίες UNIQUE PROMOTIONS, PLANET MEDIA, AK VIBES, το MARIN DREAM HOTEL και το studio MANIOROS. Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού είναι η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, ο Υδρόγειος 106,9, τα περιοδικά 18 ΤΡΙΑΝΤΑ, BEST και DIO, ο διαδικτυακός κόμβος του ENTERCITY.GR. και το Ε-WALK.GR.
Τον διαγωνισμό μετέδοσε η παγκρήτια τηλεόραση CRETA.
Για μια ακόμα χρονιά η Κρήτη απέδειξε ότι οργανωτικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μεγάλες παραγωγές του είδους.



Η CRETAN ART PRODUCTIONS η οποία έχει την ευθύνη της οργάνωσης, κατάφερε με την βοήθεια έμπειρων συνεργατών να παρουσιάσει ένα άψογο αποτέλεσμα, γεγονός που κατατάσσει τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς ως την κορυφαία περιφερειακή καλλιτεχνική εκδήλωση.
Στην επιτροπή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των πανελληνίων καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης, η MISS ΚΡΗΤΗ 2006 Ελευθερία Σωκιανού και η Α΄ ΑΝΑΠΛ. MISS ΚΡΗΤΗ 2004 & SUPER STAR 2009 ΧΡΥΣΑ ΔΡΑΚΑΚΗ.  ενώ τη βραδιά παρουσίασε  Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.












Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου