Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Mε πάθος και υπομονή ο ΑΟ Tρίκαλα 1-0 τον Διαγόρα


Το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Ο ΑΟΤ επικράτησε του Διαγόρα Ρόδου με 1-0, κλείνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο
Τέταρτη συνεχόμενη νίκη, αυτή μπροστά σε 6000 φιλάθλους που αποθέωσαν τους παίκτες



Με εξαιρετική εμφάνιση και πάνω απ’ όλα με υπομονή κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα του Διαγόρα που έδειξε, παρά τις απουσίες του, ότι δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στην βαθμολογία.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο όπου τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή αλλά έκαναν ελάχιστες ευκαιρίες στην επανάληψη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους.

Ειδικά με την είσοδο των Ένοκ και Στεπάνοβιτς δημιούργησαν πολλά ρήγματα στην άμυνα των παικτών της Ρόδου και μετά από κάμποσες χαμένες ευκαιρίες με Κοντογουλίδη και Κόρμπο ήρθε το χρυσό γκολ στο 83’. Ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης εξιλεώθηκε για τις προηγούμενες άστοχες προσπάθειες του και πέτυχε το γκολ που έδωσε την 4η συνεχόμενη νίκη στον ΑΟΤ που μπήκε για τα καλά σε ρυθμό πλέι οφ.

Το παιχνίδι

30' Συμπληρώνεται το ημίωρο της αναμέτρησης χωρίς μία άξιας λόγου στιγμή μπροστά στις δύο εστίες. Τα Τρίκαλα έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι Ροδίτες είναι καλά παραταγμένοι στα μετόπισθεν και δεν αφήνουν κανένα κενό...
34' Κίτρινη κάρτα στον Σπάρταλη για αντικανονική προβολή στον Μπουκουβάλα
35' Πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Ο Κοντογουλίδης αφού "κουβάλησε" την μπάλα αρκετά μέτρα έκανε το σουτ έξω απο την περιοχή για να μπλοκάρει ο Ταμπάσης
36' Και πάλι ο Κοντογουλίδης απο καλή θέση αουτάρει αλλά είναι άστοχος...
45' Κίτρινη κάρτα στον Προβατίδη
53' Κίτρινη κάρτα στον Εξουζίδη


68' Μεγάλη στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Κοντογουλίδης "έσπασε" ωραία την μπάλα για τον Ένοκ ο οποίος σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Ταμπάσης. Ο Κοντογουλίδης πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.
70' Κίτρινη κάρτα στον Μανουσάκη
76' H κορυφαία ευκαιρία των Τρικάλων να ανοίξει το σκορ. Μετά απο μπαλιά του Ένοκ ο Στεπάνοβιτς βγήκε απέναντι απο τον Ταμπάση αλλά το πλασέ τπυ έδιωξε σωτήρια ο τερματοφύλακας του Διαγόρα με τον Κοντογουλίδη στην συνέχεια να μην μπορεί για δεύτερη φορά να τον νικήσει.
79' Νέα μεγάλη ευκαιρία. Πρώτα ο Κοντογουλίδης και μετά ο Κόρμπος το σουτ του οποίου βρήκε και το δοκάρι δεν μπορούν να σκοράρουν!!!
80' Κίτρινη κάρτα στον Καμινιώτη


83' ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Κόρμπος πάσαρε στον Κοντογουλίδη ο οποίος αν και είχε πλάτη στον τοίχο γύρισε ωραία και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταμπάση (1-0)!!!
90+ Πρώτη επίσκεψη του Διαγόρα στα καρέ των Τρικάλων με τον Σαλαμαστράκη να μην μπορεί να νικήσει απο κοντά τον Τόλιο. Στην φάση αυτή προωθήθηκε και ο τερματοφύλακας Ταμπάσης.



Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Ζήλος απο την Λάρισα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης (72' Στεπάνοβιτς), Μπριλάκης, Τελκίνσκι (60' Ένοκ), Σαρακατσάνος, Ουέλιγκτον (85' Μπακομήτρος), Ριζογιάννης






Διαγόρας Ρόδου: Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζουρούδης, Γεωργίου, Καμινιώτης (83' Αγκιρίμπα), Προβατίδης, Πλάτανος, Πουλόπουλος





















Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου