Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συνδικαλιστική παρέμβαση για αναστολή απολύσεων στο CARREFOUR Τρικάλων


Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σας ενημερώνει, ότι μετά την καθοριστική του παρέμβαση, τόσο με το Δ.Σ. του Παραρτήματος στο χώρο του καταστήματος, όσο και του Προεδρείου του Σωματείου στα Κεντρικά της Εταιρείας...





...και παρά την αβανταδόρικη στάση υπέρ των απολύσεων, εκπροσώπων του εργοδοτικού και κυβερνητικού Συνδικαλισμού, Προέδρων των Εργ. Κέντρων, Καρδίτσας και Τρικάλων, πήρε την διαβεβαίωση της Διεύθυνσης της Εταιρείας, πως:

 
Σταματά κάθε ενέργειά της σχετικά με τις απολύσεις των εργαζομένων στο CARREFOUR Τρικάλων και θα εξετάσει την απορρόφηση όλων των εργαζομένων σε άλλα καταστήματα, όπως και είχε δεσμευτεί απέναντι στο Σωματείο.

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, μετά από αυτή την εξέλιξη καλεί μαζί με το Δ.Σ. του Παραρτήματος του Νομού Τρικάλων, Δευτέρα 10/01/2011 και ώρα 8.30μ.μ. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην αίθουσα του                  Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, όλους τους  εργαζόμενους τόσο του συγκεκριμένου καταστήματος όσο και όλων των εργαζομένων στο Νομό, προκειμένου από κοινού να αποφασίσουμε για την παραπέρα στάση μας.



Για το Δ.Σ

  Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Χόρτης Θωμάς                                                                Μαυράκης Ματθαίος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου