Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ζήτησαν στήριξη για να συνεχίσουν τον αγώνα οι συμβασιούχοι


«Θέλουμε τη δική σας στήριξη, να βρεθεί λύση, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χρόνια και ζητούμε να αλλάξει η μοριοδότηση του ΑΣΕΠ». Αυτό τόνισαν, χθες, το πρωί τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη.





Η πενταμελής Επιτροπή Αγώνα επισκέφθηκε τον κ. Μιχαλάκη ζητώντας του, την συμπαράστασή του στον δίκαιο όπως οι ίδιοι τον χαρακτηρίζουν αγώνα τους. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, οι συμβασιούχοι παρέθεσαν τα αιτήματα τους στον κ. Μιχαλάκη, χαρακτηρίζοντας άδικη την απόλυση τους , διότι τόσα χρόνια προσέφεραν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στον Δήμο.

«Εκθέσαμε τα προβλήματα μας που είναι, εδώ και καιρό. Του ζητήσαμε την στήριξη του, ενώ μας γνωστοποίησε ότι έχουμε μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό για να του γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα μας», σημείωσαν.
Όπως υπογράμμισαν οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν και είναι απολυμένοι από την περασμένη προηγούμενη Δευτέρα.

Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν μετά την αποχώρηση τους, όπως η Υπηρεσία της Καθαριότητας, του Πρασίνου, της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και Διοικητικές υπηρεσίες
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα τους και τους ενημέρωσε ότι ο ίδιος θα προγραμματίσει μία συνάντηση των συμβασιούχων με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό.

«Βλέπω ότι υπάρχει μια ομοφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο και πως οι άνθρωποι αυτοί, πρέπει να στηριχτούν και να γίνουν όλες οι ενέργειες, από την πλευρά την δικιά μας. Δεσμεύθηκα ότι θα υπάρξει μια συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, είτε αυτή την Παρασκευή, είτε την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο κ. Μιχαλάκης. Ενώ, εξέφρασε την συμπαράσταση του, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συμβασιούχοι, λέγοντας με έμφαση «θα είμαστε δίπλα τους, ώστε να συμβάλλουμε προς την θετική κατεύθυνση και να επιστρέψουν στην εργασία τους».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου