Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Βαζάκας: Τους είπα "Είστε μάγκες"...


Κολακευτικά λόγια του Γρεβενιώτη τεχνικού στους παίκτες του ΑΟΤ - "Είμαστε μέσα στους στόχους μας" 

  



Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΑΟΤ, Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε "Όταν μπήκα στα αποδυτήρια δεν έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά τους είπα πως είστε μάγκες.

Τα Τρίκαλα κάνουν μια πορεία που έκανε έως τώρα ο Διαγόρας που ήταν και η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μου έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.



 Είμαστε μέσα στους στόχους με 24 βαθμούς και στον δεύτερο γύρο πιστεύω πως θα είμαστε στην 6αδα και μπορούμε να κοιτάμε ψηλά.

Παράλληλα ο κ. Βαζάκας είπε για τον Στεπάνοβιτς: "Πέρυσι είχα πει πως όλη η ομάδα θα μιλάει για τον Φορτούνη. Τώρα λέω πως όλη η Ελλάδα θα μιλάει για τον Στεπάνοβιτς" ενώ τόνισε πως "θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή ενός χαφ".



Ο προπονητής του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης τόνισε:

"Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Δεχτήκαμε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την ισοπαλία στην τελευταία φάση. Συγχαρητήρια και στην διαιτησία που έκανε πραγματικά ένα πολύ καλο παιχνίδι".



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου